Alt text here

Treet näyttää siitepölytiedot ja mahdollistaa etäasioinnin apteekissa

Kevään allergiakausi on alkamassa, sillä maan eteläosiin on jo kulkeutunut kohtalaisia määriä pähkinäpensaan ja vähäisiä määriä lepän siitepölyä.

Siitepölytilanteen kehittymistä voit seurata helposti Treet-sovelluksen avulla. Treet näyttää koivun, lepän ja heinän siitepölytilanteen ja -ennusteen omalla paikkakunnallasi.

Siitepölyennusteen avulla voit aloittaa siitepölyallergian lääkehoidon oikea-aikaisesti.

Muistathan myös, että ilman korkeat siitepölypitoisuudet ovat yhteydessä COVID-19-tartuntatiheyteen. Laajassa kansainvälisessä tutkimuksessa siitepölyaltistuksen on todettu heikentävän kehon kykyä torjua viruksia.

Treet on apteekki taskussasi

Treet-sovellus mahdollistaa etäasioinnin apteekeissa, mikä on erityisen tärkeää korona-aikana.

Lääkeneuvontaa voi saada sovelluksen kautta chatissa tai puhelimitse, ja sovelluksesta löytyvien apteekkien verkkokauppojen tilaukset toimitetaan kotiin muutamassa tunnissa.

Etäasioi apteekissa helposti ja turvallisesti osoitteessa Treet.fi tai käyttämällä Treet-mobiilisovellusta. Treetin avulla voit ostaa niin reseptilääkkeet kuin itsehoitotuotteet.

Kirjaudu Treet-palveluun

Kirjaudu Treet-palveluun turvallisesti vahvan tunnistautumisen avulla – joko pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu

Lataa Treet-mobiilisovellus

Lataamalla Treet-mobiilisovelluksen puhelimeesi, kaikki apteekkien palvelut ja tuotteet ovat kätesi ulottuvilla aina tarvittaessa.

Lue myös: Miten käytät Treet-palvelua.