Alt text here

Steissin apteekki ottaa Treet:in käyttöön Suomen vilkkaimmalla sijainnilla

Tänään Helsinkiin aukesi uusi Treet-apteekki. Steissin apteekki palvelee asiakkaita Helsingin rautatieaseman länsisiivessä. Apteekkari Nina Sevónilla on selkeä kohderyhmä, jonka arkea hän haluaa Treet:in avulla helpottaa, ”Me haluamme palvella erityisesti työmatkalaisia ja muita junamatkailijoita, mutta jokainen asiakas on meille tärkeä”. Apteekkari kokee, että ihmiset arvostavat Treet:iä, sillä he ovat innokkaita kokeilemaan uusia asioita ja arvostavat sitä, että heidän ei tarvitse jonottaa, ”Eilen yksi asiakas kertoi, että hän tykkää käydä meidän apteekistamme koska meillä saa palvelua nopeasti ja se luistaa.” Apteekkari näkee rautatieaseman olevan täydellinen paikka Treet:in tapaiselle palvelulle, sillä se on Suomen vilkkain sijainti, jonka läpi kulkee 250 000 ihmistä vuorokaudessa, ”Treetin avulla asiakas pystyy tilaamaan lääkkeet ja noutamaan valmiin tilauksen noutolokerikosta, tällä tavoin he eivät enää ole kiinni meidän aukioloajoistamme. Asiakas voi vaikka edellisenä päivänä kotoaan tai junassa ollessaan tilata lääkkeensä ja noutaa ne saapuessaan rautatieasemalle”.

Alt text here

Apteekkari Nina Sevónin mielestä kaikilla apteekeilla pitää olla verkkoapteekki. Hänellä oli kaksi vaihtoehtoa: Apteekkariliiton eapteekki ja Treet. ”Hyvin nopeasti päätin Treetin, koska olen aikaisemmin ollut tekemisissä verkkokauppojen kanssa ja nähnyt miten niitä on räätälöity. Huomasin Treetin helppokäyttöisyyden ja olen vieläkin yllättynyt, kuinka sujuvasti tämä on edennyt. Tässä on ollut semmoinen avaimet käteen periaate ja on ollut hämmästyttävää”. Apteekkari kokee Treet:in nopeuttavan apteekkiasiointia entisestään, sillä maksut on hoidettu ja kommunikointi on käyty etukäteen. Treet:in avulla apteekki välttää ikäviä tilanteita ja pienentää riskiä, esimerkiksi tilanteessa, jossa asiakas tilaa lääkkeen mitä apteekilla ei ole varastossa, ”Aikaisemmin ihmiset on saattanut soittaa meille ja kertoo tulevansa hakemaan lääkkeen, nyt se voidaan hoitaa Treet:in kautta”.
Apteekkari kokee Treet:in helpottavan apteekin työtä, sillä se lisää työn mielekkyyttä, ”Meidän työntekijämme ovat innoissaan koska Treet uudistaa myönteisellä tavalla meidän työprosessiamme ja työkuvia”. Apteekkarin mielestä Suomessa ei ole Treet:in kaltaista palvelua asiakkaille ja apteekeille, ”Tämä on ainutlaatuinen palvelu sen helppokäyttöisyyden takia. Treet on tehty sillä silmällä, että tämä on apteekkien verkkokauppa. Monissa eapteekeissa on jokin muu verkkokauppa sovellutus mitä on muokattu apteekkeja kohden”. Apteekkari Nina Sevón haluaa asiakkaansa ottavan palvelun hyvin vastaan ja toivoo, että Treet lisää heidän myyntiänsä.