Alt text here

Pyhän Henrikin apteekin palvelut ovat Treetissä asiakkaan käden ulottuvilla

Pyhän Henrikin apteekin asiakkaat ovat ottaneet Treetin hyvin vastaan. Turkulainen apteekki on ollut Treetissä jo palvelun alkuvaiheista lähtien. Kuluneen vuoden aikana Treetin käyttöaste apteekin asiakaskunnassa onkin kasvanut tasaiseen tahtiin.

”Treet laajentaa apteekin mahdollisuuksia palvella asiakkaitaan,” kertoa apteekkari Harri Kanerva. Vahva tunnistautuminen tuo tietoturvaa etäasiointiin, mitä on apteekeissa kaivattu jo kauan. Treet parantaa myös asiointikokemusta apteekin liiketilassa, kun asiakas saa laajat tiedot omasta lääkehoidostaan suoraan mobiililaitteeseensa.

Esimerkki Treetin kyvystä helpottaa apteekissa asiointia ovat harvinaiset ja kalliit reseptilääkkeet, joiden toimitus Pyhän Henrikin apteekistakin on viime vuosina yleistynyt. Aiemmin asiakkaan oli tultava apteekkiin tilaamaan lääke ja palattava sitten 1-2 päivän kuluttua hakemaan lääke. Nyt asiakas voi tehdä tilauksen nappia painamalla, ja hän saa Treettiin ilmoituksen, kun lääke on saapunut apteekkiin. Tämän jälkeen asiakas noutaa lääkkeensä apteekista, tai se voidaan toimittaa hänelle suoraan kotiin.

Treet tuo apteekkien asiakaspalvelun digiaikaan. Käyttäjälle ilmainen mobiilisovellus yhdistää kaiken lääkehoitoon liittyvän tiedon saman palvelun alle. ”Kaikessa on mietitty, miten apteekin ja asiakkaan arkea voitaisiin helpottaa,” apteekkari tiivistää ja kertoo myös odottavansa innolla Treettiin kehitteillä olevia uusia ominaisuuksia.