Ajankohtaista

Hämeenlinnan Tori-Apteekki haluaa tehdä apteekkiasioinnista vaivatonta

Yhteiskunta digitalisoituu ja ihmisten käyttäytymismallit muuttuvat. Treet haluaa viedä tätä kehitystä eteenpäin ja tuoda apteekkien palvelut asiakkaan luokse. Hämeenlinnan Tori-Apteekin apteekkari Jukka Niemi kertoo, että Treet mahdollistaa heidän asiakaspalveluiden monikanavaisuuden. Treetin avulla apteekki pystyy palvelemaan asiakkaita mobiiliaplikaatiolla, verkossa, kivijalassa sekä näiden yhdistelmässä. ”Se on meidän digitaalinen apteekkimme.” Apteekkari kertoo, että Treet on helpottanut apteekin toimintaa, sillä aiemmin asiakkaan piti tulla apteekkiin tai soittaa, jotta voitiin tehdä uusi lääketilaus. Treetin avulla asiakas voi vaivattomasti tehdä tilauksen napin painauksella ja noutaa lääkkensä, tai lääke voidaan kuljettaa suoraan kotiovelle.

Terveystalon lääkäri-chat ja reseptinuusinta-chat palvelevat sinua ajasta ja paikasta riippumatta

Terveystalon Lääkäri-chatin avulla saat yhteyden yleislääkäriin ilman ajanvarausta. Chatissa voit kysyä lääkäriltä terveydestäsi, ja tarvittaessa esim. lähettää keskustelun tueksi kuvia. Lääkäri arvioi hoitosi tarpeen ja kiireellisyyden, ohjaa sinut tarvittaessa jatkotutkimuksiin, ja määrää tarvittaessa sinulle myös lääkehoidon. Chatissa lääkäri voi myös käydä läpi laboratoriotuloksiasi ja kirjoittaa sinulle todistuksia. Yleislääkäri voi hoitaa etänä esimerkiksi allergiaoireita, virtsatieinfektioita ja ihottumia. Treet tekee läheistä yhteistyötä Terveystalon kanssa. Treet-palvelun aloitussivulta löydät linkit Terveystalon Lääkäri-chat -palveluun ja reseptinuusintapalveluun.

Kevään allergiakausi on alkamassa

Kevään allergiakausi on alkamassa, sillä maan eteläosiin on jo kulkeutunut kohtalaisia määriä pähkinäpensaan ja vähäisiä määriä lepän siitepölyä. Siitepölytilanteen kehittymistä voit seurata helposti Treet-sovelluksen avulla. Treet näyttää koivun, lepän ja heinän siitepölytilanteen ja -ennusteen omalla paikkakunnallasi. Siitepölyennusteen avulla voit aloittaa siitepölyallergian lääkehoidon oikea-aikaisesti. Muistathan myös, että ilman korkeat siitepölypitoisuudet ovat yhteydessä COVID-19-tartuntatiheyteen. Laajassa kansainvälisessä tutkimuksessa siitepölyaltistuksen on todettu heikentävän kehon kykyä torjua viruksia.

Erityisesti kesällä on tärkeää muistaa riittävä nesteytys

Treet toteuttaa yhdessä Teva Finland Oy:n kanssa kampanjan, jonka puitteissa arvomme Tevan Nesteytys Ratiopharm -nesteytystabletit Treet-apteekkisovelluksen ladanneiden kesken viikottain, koko kesäkuun 2021 ajan.

Ilman korkeat siitepölypitoisuudet ovat yhteydessä COVID-19-tartuntatiheyteen

Uusi suomalainen mobiilisovellus Treet näyttää siitepölytiedot ja mahdollistaa etäasioinnin apteekeissa.

Treet-sovelluksella apteekkiasiointi hoituu vaikka kotisohvalta käsin

Uusi mobiilisovellus Treet tuo Avainapteekkien palvelut asiakkaan luo. Terveydenhuollon ammattilaisten kehittämässä palvelussa apteekin verkkoasiointi on helppoa ja luotettavaa.

Nostetta Venturesin ensimmäinen sijoitus kuopiolaiseen apteekkiasioinnin mobiilisovellukseen Treetiin

Pohjois-Savon alueella toimiva Nostetta Ventures on tehnyt ensimmäisen pääomasijoituksen hallinnoimastaan North Savo Startup Fund -rahastosta. Uusi Treet-mobiilisovellus tuo digitalisaation apteekkialan arkeen.

Pyhän Henrikin apteekin palvelut ovat Treetissä asiakkaan käden ulottuvilla

Pyhän Henrikin apteekin asiakkaat ovat ottaneet Treetin hyvin vastaan. Turkulainen apteekki on ollut Treetissä jo palvelun alkuvaiheista lähtien. Kuluneen vuoden aikana Treetin käyttöaste apteekin asiakaskunnassa onkin kasvanut tasaiseen tahtiin. ”Treet laajentaa apteekin mahdollisuuksia palvella asiakkaitaan,” kertoa apteekkari Harri Kanerva. Vahva tunnistautuminen tuo tietoturvaa etäasiointiin, mitä on apteekeissa kaivattu jo kauan. Treet parantaa myös asiointikokemusta apteekin liiketilassa, kun asiakas saa laajat tiedot omasta lääkehoidostaan suoraan mobiililaitteeseensa.

Tiedote: Apteekkiala digitalisoituu - Treet tuo apteekin mobiiliin

Asiointi apteekissa digitalisoituu kertaheitolla kesällä 2020, kun markkinoille saapuu suomalaisen ApoDigi Oy:n kehittämä Treet-mobiilisovellus. Treet tuo koko apteekkiasioinnin elinkaaren mobiiliin ja sitä voidaan pitää maailman kehittyneimpänä ja monipuolisimpana lääkehoidon hallinnan digijärjestelmänä. Sovellus saapuu markkinoille yksinoikeudella Avainapteekkien käyttöön.